top of page

about me

WhatsApp%20Image%202021-02-21%20at%2018.

hi,

Mijn grote liefde voor branding en design begon reeds in 2014 toen ik mijn eigen self published Christelijke glossy "Yadah Magazine" uitbracht.

mijn naam is  Mireille

scroll

Skills and passion brought me here!

In 2014 de periode dat ik begon met ondernemen was "Online ondernemen" slechts een begrip. Ik was mij echter al wel bewust van het feit, dat dit zich in de toekomst verder zou ontwikkelen.

Voor mijn magazine bouwde ik toen mijn allereerste website in Wix. Omdat Wix een vrij simpel platform was, in tegenstelling tot wordpress waar ik geen "code" van had gegeten was ik meteen verkocht.

 

Mijn liefde voor self-publishing, designen en het creëren van producten om zo je ideale klant te bereiken groeide daardoor gestaag.

Samen met mijn partner heb ik in de periode die volgde vele startende ondernemers mogen adviseren en helpen met ontwerpen van hun logo, branding en huisstijl.

In 2017 ontwierp ik mijn eigen 90 dagen Inspired Action Planner.  Een planner die de ambitieuze vrouwen onder ons aanspoort tot het behalen van hun levensdoelen in slechts 90 dagen d.m.v. goalsetting.

In de periode die daarop volgde heb ik vrouwen zowel 1 op 1 als in groepsverband succesvol mogen coachen en begeleiden in het stellen en behalen van hun doelen.

Fast forward tot nu......

 

 

Online designer & strateeg

Vorig jaar vond er een shift plaats in mijn onderneming. Vanwege de crisis was er een grote behoefte onder zelfstandigen en kleine ondernemers om online business voort te zetten. Sindsdien heb ik het roer omgegooid en mijn diensten uitgebreid en opgeschaald naar high-end branding & webdesign pakketten.

 

Als online designer en strateeg help ik ondernemers een personal brand te ontwikkelen en ijzersterke websites, die er niet alleen visueel aantrekkelijk uitzien, maar ook zorgen voor conversie.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

 CUSTOMER LOVE 

Je heel goed bent in wat je doet. Ik zou je aanbevelen aan klanten die een nieuwe website willen. Klanten die advies nodig hebben omtrent sociale media.

Klanten die advies en invulling nodig hebben omtrent design. Hierbij valt te denken aan logo, website, sociale media content.

-  Ketura, founder SeedToFeed -

bottom of page